top of page

Svatba v Růžové / Rebeka a Jan

Aktualizováno: 15. 6. 2022




Udělat si svatbu podle toho, co máte rádi a jací jste, je to nejlepší rozhodnutí! A přesně takovou ji měli Rebeka a Jan.


Vzali se v Evangelickém kostele v Děčíně, protože nechtěli krátký úřední obřad. Vše ostatní se odehrálo na zahradě kouzelného penzionu v Růžové. K obědu se nepodávala žádná svíčková, ale pravý Vietnam! Musím říci, že jsem se na svatbě ještě takhle dobře asi nikdy nenajedla. Babičky a dědečkové sice nevěděli, jak s hůlkami jíst, ale o to větší zážitek to pro ně byl.

I když celé odpoledne nemělo žádný daný program, nikdo se nenudil.


Společné focení Rebeky a Jana probíhalo stejně jako jejich celý den. Nerušeně. A musím říci, že na něj jen tak nezapomenu.

Šla jsem si nejdříve okolí prohlídnout, protože nechtěli nikam daleko a opravdu chtěli utéct jen na moment. Narazila jsem na zrezlý vrak jakéhosi auta a pomyslela jsem si, to by byla sranda... Vyrazili jsme. Rebeka bosá, oba s pivem. Po pár metrech Rebeku napadlo to samé, vlézt do vraku a ani jsem se nenadála a už tam byla. Rez nerez. Šaty nešaty. Nakonec jsme ještě objevovali místní flóru.

Celý den završil skvělý koncert kapely kamarádů Jana. Nezůstal sedět opravdu nikdo.


Když jsme se potkali před svatbou, Jan a Rebeka si přáli hlavně ničím nerušený den plný pohody a radosti. A takový byl!


Dodavatelé:

Místo - Chalup Arosa

Vietnamský catering - Bitter Sweet Kafe

Dorty - SugarMaMa

Snubní prstýnky - Šperky JANN

Grafika, dekorace a kytice - svědkyně






Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page